PREGLED DOGAĐANJA

Sajam stipendija 2009

UKRATKO

21.10.2009.

Zagreb, Nacionalna i sveučilišna knjižnica

Institut za razvoj obrazovanja ima zadovoljstvo najaviti održavanje jubilarnog, petog po redu Sajma stipendija 2009. koji će se održati u srijedu, 21. listopada 2009. od 10-18h u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Sajam stipendija 2009

Web: www.stipendije.info/page.php?lang=hr&id=54

O KONFERENCIJI

Sajam stipendija se sastoji od nekoliko dijelova – u velikoj auli NSK će izlagači tj. institucije koje dodjeljuju stipendije predstaviti na štandovima svoje programe stipendiranja. Usporedo s izlagačkim dijelom, u maloj auli NSK, održavat će se popratni program s predavanjima, okruglim stolovima i drugim događanjima vezanim uz stipendiranje i financiranje studija. Svi oni koji neće moći posjetiti Sajam stipendija u NSK, moći će razgledati naš virtualni On-line Sajam stipendija 2009.

Izlagači
Institucije koje dodjeljuju i/ili administriraju stipendije na svojim će izlagačkim štandovima imati predstavnike koji će predstavljati programe stipendiranja i druge oblike financijske potpore za visoko obrazovanje. Na Sajmu stipendija 2009. planirano je sudjelovanje više od 25 izlagača.

Popratni program
Osim štandova izlagača za vrijeme trajanja Sajma odvijat će se i bogati popratni program koji će se sastojati od prezentacija institucija koje dodjeljuju i/ili administriraju stipendije. Za vrijeme 20-minutnih prezentacija posjetitelji Sajma mogu saznati više o pojedinim institucijama koje dodjeljuju stipendije te o uvjetima za dobivanje pojedinih stipendija. Opširnije.

On-line Sajam stipendija 2009.
On-line Sajam stipendija će trajati 6 mjeseci nakon održavanja fizičkog Sajma (od 21. listopada 2009. do 01. svibnja 2010. godine) te će objediniti sve informacije o izlagačima i stipendijama za studij u Hrvatskoj ili inozemstvu.

Brošura Sajma stipendija
U službenu brošuru Sajma stipendija (koja će biti distribuirana svim posjetiteljima tijekom održavanja Sajma) bit će uvršteni tekstovi s osnovnim informacija o izlagačima te o programima stipendiranja i financijskoj potpori njihovih institucija. Posjetitelji će na taj način na jednom mjestu dobiti pregled različitih mogućnosti stipendiranja koje će biti predstavljene na Sajmu, kao i ključne informacije o pojedinim izlagačima.

na vrh ↑

KOTIZACIJA

Sponzori, pokrovitelji i partneri
Kako bi Sajam stipendija učinili što kvalitetnijim i vidljivijim u javnosti, Institut za razvoj obrazovanja radi na osiguravanju sponzora, oglašivača, partnera, institucionalnih i medijskih pokrovitelja sajma. Ukoliko ste zainteresirani za jedan od navedenih oblika suradnje molimo vas da nas kontaktirate.

Opčirnije o sponzorima:
http://www.stipendije.info/hr/sajam_stipendija/sajam_stipendija_2009/sponzori

Opširnije o partnerima i pokroviteljima:

http://www.stipendije.info/hr/sajam_stipendija/sajam_
stipendija_2009/partneri_i_pokrovitelji

Opširnije o oglašavanju:
http://www.stipendije.info/hr/sajam_stipendija/sajam_stipendija_2009/oglasavanje

na vrh ↑

ORGANIZATOR

Institut za razvoj obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja

Preradovićeva 33/I
10000 Zagreb

Tel: 01/4817-195

Web: www.iro.hr

Mail: [email protected]

MARKETING