PREGLED DOGAĐANJA

Konkurentno poduzetništvo zasnovano na znanju - 2. međunarodna konferencija

UKRATKO

4.9.2008. - 6.9.2008.

Osijek, Hotel Osijek

I ove godine, Poduzetnički inkubator BIOS u suradnji sa Centrom za poduzetništvo Osijek, Poduzetničkim centrom Pakrac i Tehnologijsko-razvojnim centrom iz Osijeka organizira drugu međunarodnu konferenciju: "Konkurentno poduzetništvo zasnovano na znanju" (koja će se održati u Hotelu Osijek od 04.-06.09.2008.)

Web: www.inkubator.hr

O KONFERENCIJI

Teme ovogodišnje konferencije bit će: aktualni projekti poticanja poduzetništva, uspješni poduzetnici i njihovi projekti, transfer znanja u poduzetničke projekte i lokalna samouprava i uspješna suradnja s poduzetnicima.

Tijekom prvog dana konferencije okupt će se predstavnici lokalnih samouprava (Bar, Zenica, Kragujevac, Tuzla, Subotica, Maribor, Novi Sad, Inđija, Pakrac, Lipik, Valpovo) iz regije koji sće uz neformalno druženje sa svojim kolegama razmjenjivati iskustva u poticanju razvoja poduzetništva u svojim sredinama, dok će predstavnici Danilovgrada i Inđije skupu pridružiti drugog dana konferencije.

Tijekom drugog dana konferencije predavanja će održati 26 renomiranih predavača iz osam zemalja (Republika Hrvatska, Srbija, Makedonija, Kanada, Velika Britanija, Crna Gora, Slovenija, Bosna i Hercegovina).

Tijekom zadnjeg dana konferencije održat će se dvije diskusije: poduzetnici i lokalna samouprava i potporne institucije i transfer znanja.

Konferencija na kojoj je će sudjelovati 150 sudionika održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika države, generalni pokrovitelj konferencije je Grad Osijek, pokrovitelji: Osječko-baranjska županija, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva dok je medijski pokrovitelj bio: časopis BIZdirekt.

na vrh ↑

ORGANIZATOR

BIOS - poduzetnički inkubator

BIOS - poduzetnički inkubator

Web: www.inkubator.hr

MARKETING