PREGLED DOGAĐANJA

CASE 21 - konferencija o razvoju poslovnih i informatičkih sustava

UKRATKO

1.6.2009. - 3.6.2009.

Opatija, Grand hotel Adriatic

CASE 21 - konferencija o metodama i alatima za razvoj poslovnih i informacijskih sustava organiziraju kao i dosad MINISTARSTVO ZNANOSTI OBRAZOVANJA I ŠPORTA i firma CASE. Odaziv na dosad održane konferencije bio je vrlo dobar kao i mišljenja polaznika sakupljena anketom.

Web: www.case.hr/konferencije/case21

TEME

  • Metodologije projektiranja informacijskih sustava: teorijske osnove, trendovi u razvoju, metode modeliranja (konceptualno modeliranje i dizajn, modeliranje korisničkog sučelja), planiranja, odlučivanja, objektni pristup, client/server, reinženjering, BPR.…CASE alati i alati za razvoj informacijskih sustava: 4GL, generatori aplikacija, RAD,… Umjetna inteligencija i ekspertni sustavi za razvoj IS. Iskustva u razvoju IS i rješenja : praksa razvoja , iskustva sa CASE, aplikacije, održavanje,...).
  • Baze podataka: nove spoznaje i razvitak baza, objektne, multimedijske baze, baze za Internet, VRML databases, upravljanje objektnim bazama (Object-Oriented Database Management Systems), stvaranje informacija (Data Mining, Information Retrieval on Web,...). Kvaliteta IS (ISO 9000 sustav kvalitete u informatici, CMM i dr., metrike, standardizacija,...), TQM, stalno unapređenje sustava...
  • Internet/Intranet i njegov utjecaj na IS (e-bussines, školovanje, mobilnost/m-business, zabava..). Informacijski sustavi na Internetu: e-business, m-business, portali, multimedijski IS, geografski IS, IS uredskog poslovanja. WEB generatori, alati i jezici: XML, WML, Java i sl.. Zaštita autorskih prava. Sigurnost IS (modeli, dosezi, tehnike, razvoj)...


STRUČNA PREDAVANJA (01.06. - 03.06.) - složena u više cjelina (tema dana):

01.06. METODE I ALATI ZA RAZVOJ IS
02.06. MODELI I ALATI ZA RAZVOJ I KVALITETU IS
03.06. WEB / PRIMJERI APLIKACIJA

PREZENTACIJE - desetak prezentacija najnovijih produkata

ORGANIZACIJA RADIONICA - Cilj (paralelnih) radionica je da se praktično pokažu pojedina rješenja, mogućnosti i način rada. Radionice organiziraju proizvođači (zastupnici) najpopularnijih CASE alata, generatora i sustava (kao npr. ORACLE CASE, LINUX,...). Za sudionike stručnih predavanja su besplatni, s time da je ograničen broj prisutnih.

OKRUGLI STOL o trenutno vrlo interesantnoj temi s područja projektiranja i održavanja informacijskih sustava

ORGANIZACIJU SEMINARA na kraju svakog dana održava se ukupno desetak seminara. Svaki seminar traje pet školskih sati i vezan je uz pojedinu temu projektiranja informacijskih sustava ili CASE-a. Po par, paralelnih seminara, organizirano je od strane eminentnih stručnjaka sa fakulteta i gospodarstva. Svaki seminar se posebno naplaćuje. Broj sudionika je ograničen.

IZLOŽBA - U pratećim prostorijama bit će organizirana izložba/prezentacija (proizvođača i zastupnika) rješenja, alata i proizvoda.

na vrh ↑

KOTIZACIJA

1.400 kn - konferencija CASE21
600 kn - svaki pojedini seminar
1.900 kn - konferencija i jedan seminar
2.300 kn - konferencija i dva seminara
1.300 kn - konferencija (1 dan) i jedan seminar
700 kn - samo jedna tema/dan bez seminara

U kotizaciju je uključeno osvježenje, koktel i ručak
Svi slijedeći sudionici iz iste firme imaju popust od 10%.

na vrh ↑

ORGANIZATOR

CASE informatički inženjering

CASE informatički inženjering

Šetalište XIII divizije 28
51000 Rijeka

Tel: 051/217-875

Fax: 051/218-043

Web: www.case.hr

Mail: [email protected]

MARKETING