PREGLED DOGAĐANJA

Web.Start 2009

UKRATKO

21.5.2009. - 22.5.2009.

Zagreb, Hypo EXPO XXI centar

Web.Start prva je regionalna konferencija koja se obraća autorima web projekata, omogućujući im da ostvare ili unaprijede svoje projekte, pomažući im u stjecanju znanja i kontakata koji će im omogućiti pozicioniranje na tržištu, financiranje i realizaciju perspektivnih projekata.

Web.Start 2009

Web: webstart.ini.hr

O KONFERENCIJI

Također, konferencija funkcionira u drugom smjeru, pružajući potencijalnim investitorima informacije o tome kako plasirati i oplemeniti sredstva na domaćoj Web sceni, predstavljajući im postojeće i projekte u nastajanju.

Ova će konferencija zahvaljujući predavačima, posjetiteljima i učesnicima postaviti mnoga pitanja, ali i pružiti mnoge odgovore. WebStart će označiti početak stvaranja nove generacije uspješnih domaćih web projekata. Ona će označiti stvaranje nove tržišne i investicijske grane u regiji. Web.Start konferencija - budućnost je počela!

Kome će Web.Start konferencija biti zanimljiva?

Ova je konferencija prvenstveno namijenjena tvrtkama i pojedincima koji sudjeluju ili namjeravaju sudjelovati u stvaranju ili financiranju Web projekata koji nastaju u regiji, bez obzira na njihovu lokalnu ili globalnu tržišnu orijentaciju.

Osim kao mjesto gdje će obje strane - i poduzetnici i investitori - moći dobiti relevantne informacije iz prve ruke, ova konferencija će objema stranama poslužiti i kao mjesto prvog kontakta, mjesto za razmjenu iskustava i informacija.

Tko sudjeluje na Web.Start konferenciji?

Službeni program konferencije okuplja stručnjake, ljude koji rade na Web projektima, iskusne Web poduzetnike, savjetnike i investitore. Web.Start konferencija odabirom predavača svakome želi ponuditi ponešto zanimljivo, ali ipak ostaje strogo fokusirana na pokretanje, rad i financiranje web projekata.

Što očekujemo od Web.Start konferencije?

Prije svega želimo podici razinu svjesnosti o postojanju mogucnosti uspješnog razvoja web projekata kao i omoguciti web poduzetnicima da predstave svoje projekte javnosti i neposredno zainteresiranoj publici, potencijalnim partnerima i investitorima.

Očekujemo da će ova konferencija omogućiti protok znanja i informacija te ostvarivanje kontakata među web poduzetnicima i investitorima, te da će upravo Web.Start kumovati nekim novim projektima te uspjehu postojećih projekata i onih koji tek nastaju.

na vrh ↑

PROGRAM

Tech.Day

Program prvog dan konferencije sastoji se od predavanja i prezentacija o tehničkim temama vezanim uz razvoj i korištenje Web aplikacija, ali i uz razne praktične teme korisne kod osnivanja i razvoja Web startupa. U planu su predstavljanja novih tehnologija, konkretni savjeti za bolju funkcionalnost aplikacija, iskustva u prodaji i marketingu Web aplikacija itd.

Biz.Day

Drugi dan konferencije posvećen je poslovnom aspektu Web aplikacija, konkretno pokretanju i financiranju startupa. Predstavit će se razni fondovi i druge institucije koje se bave poticanjem i financiranjem startupa, a čuti ćemo i neka konkretna iskustva i savjete.

na vrh ↑

SMJEŠTAJ

Zagreb pruža cijeli niz mogućnosti smještaja, svih razina usluga i za svaku dubinu džepa.

Prije svega tu je četrdesetak hotela u rasponu od jedne do pet zvjezdica, te brojni moteli, pansioni i prenoćišta.

Studenti i mladi imaju dodatno na raspolaganju čitav niz mogućnosti smještaja, a tu je i širok izbor privatnog smještaja.

na vrh ↑

ORGANIZATOR

Udruga Initium

Udruga Initium

Josipa Strganca 12
10090 Zagreb Susedgrad

Mob: 098/9126-335

Web: www.ini.hr

Mail: [email protected]

MARKETING