PREGLED DOGAĐANJA

Web::Strategija - druga konferencija o web marketingu

UKRATKO

26.6.2008.

Zagreb, Hotel Laguna

Web::Strategija je druga konferencija o prednostima internetskog marketinga u organizaciji Marketing odjela (www.marketing-odjel.com). Tema ove konferencije će zanimati sve vlasnike web stranica jer će čuti predavanja o tome kako mogu privući još više korisnika, te na koji način zapravo funkcionira moderan web tj. web 2.0.

Web::Strategija - druga konferencija o web marketingu

Web: www.webstrategija.com

O KONFERENCIJI

Web::Strategija će biti od iznimne koristi svima onima koji nemaju web stranicu svojih firmi ili pak imaju, ali je zastarjela i treba ju poboljšati, unaprijediti i modernizirati. Na konferenciji Web::Strategija moći ćete saznati koje marketinške alate, tehnike i taktike već sutra možete primijeniti na postojećim web stranicama kako bi bile zapažene od strane internetskih korisnika. Zatim, praktični primjeri čestih pogrešaka na web stranicama koje vlasnici ne primjećuju. Uzvanici će u tom dijelu konferencije dobiti korisne marketinške i tehničke trikove koje će moći povezati sa svojim web stranicama.

Marketinški stručnjak za Internet i predavač na Web::Strategiji, Zoran Rudman je izjavio - "Danas je konkurencija u svijetu sve više prisutna na Internetu, pa tako i u Hrvatskoj. Dolazi do hiperprodukcije na webu. Logično je da se na webu teži isticanju iznad ostalih kako biste bili primjećeniji. No, ako se pitate kako to učiniti i na koje načine - prvi od najisplativijih načina je izrada kvalitetne web stranice koja je u stvari digitalna vizitka tvrtke. Drugi način je primjena internetskog marketinga. Televizijske i radijske reklame, plakati i ostali načini oglašavanja možda dopiru do korisnika, ali da li su isplativiji i zaista efektniji od oglašavanja na Internetu? Zašto nisu? Pozivamo Vas da više o tome poslušate na drugoj Web::Strategiji u Zagrebu".

na vrh ↑

TEME

"Bolje ne može?"

Web stranice Vaše tvrtke Vaša su digitalna vizitka. Ova prezentacija pružit će Vam velik broj korisnih informacija o tome kako unaprijediti web stranice u svim segmentima - dizajnu, navigaciji, sadržaju, itd.

"Web promocija - Vaš novi adut"

Na ovoj prezentaciji ćete saznati koje marketinške alate i koje strategije već sutra možete primijeniti na Vašim web stranicama kako bi bile zapažene od strane korisnika. Zatim, koji faktori su iznimno bitni prije nego krenete s promocijom Vašeg weba te što bi sve jedna moderna web stranica trebala sadržavati. Vidjet ćete kako izgledaju loše, a kako odlično napravljene web stranice i zašto su baš one izabrane kao primjer. Upoznati ćemo Vas i sa trenutnim trendovima i taktikama koji se primjenjuju u internetskom marketingu, a koje su danas i najučinkovitije u praksi.

"Web promocija - primjeri iz prakse"

Kako strategije i marketinške taktike funkcioniraju u praksi moći ćete saznati na prezentaciji Gorana Lebinca. Kako posjetitelje dovesti i zadržati na Vašem webu, gdje i kako se reklamirati, kako doći do ciljanih skupina ljudi te zašto klasične forme oglašavanja prolaze sve lošije samo su neke od tema koje će se obrađivati u prezentaciji.

"Deset web pogrešaka velikih igrača"

Kroz kratku analizu web stranica na hrvatskom internetskom području biti će istaknute česte pogreške koje vlasnici web stranica ne primjećuju. Posjetitelji će kroz ovu prezentaciju naučiti što treba izbjegavati, na što treba pripaziti i kako poboljšati svoje web stranice.

na vrh ↑

PROGRAM

10:00 - 10:30 - registracija sudionika i piće dobrodošlice
10:30 - 11:10 - "Bolje ne može?", Sandra Kušek
11:10 - 11:20 - kratka pauza
11:20 - 12:00 - "Web promocija - Vaš novi adut", Zoran Rudman
12:00 - 12:40 - pauza uz osvježavajuća pića, kavu te ukusan domjenak
12:40 - 13:20 - "Web promocija - primjeri iz prakse", Goran Lebinac
13:20 - 13:30 - kratka pauza
13:30 - 14:10 - "Deset web pogrešaka velikih igrača", Zoran Rudman
14:10 - završna anketa te nastavak druženja sa ostalim sudionicima

na vrh ↑

GOVORNICI

Goran Lebinac - Nema klasično marketinško obrazovanje, no ipak dugogodišnjim radom u raznovrsnim tvrtkama na poslovima marketinga i interneta sagradio je zavidno iskustvo. Trenutno sudjeluje u izradama marketinških kampanja za automobilsku i drvnu industriju, te za neke internetske portale. Ujedno je suvlasnik portala Aukcije.hr

Sandra Kušek - Sandra je voditeljica ključnih kupaca u tvrtki Internet Softver. Kao konzultant, uspješno kombinira akademsko obrazovanje iz područja ekonomije i marketinga s višegodišnjim iskustvom vođenja projekata i razvoja web stranica. Do sada je stekla višegodišnje iskustvo u ovom poslu kroz razne procese stvaranja mnoštva web stranica na Hrvatskom i stranom web tržištu.

Zoran Rudman - Zoran je ing. informatike, internetskim marketingom se uspješno bavi već 4 godine, a zadnjih par mjeseci surađuje i sa Marketing odjelom. Specijalnost u internetskom marketingu mu je SEO, njime se počeo baviti među prvima u Hrvatskoj. Prati trendove internetskog marketinga u svijetu te ih primjenjuje u projektima u kojima sudjeluje. Posjeduje iskustvo u izradi web stranica, upoznat je sa procesom izrade stranice pa do njezine promocije. Uz to, pokretač je i suvlasnik nekoliko uspješnih web stranica, a kao najomiljeniji projekt ističe web stranicu fitness.com.hr

na vrh ↑

KOTIZACIJA

Kotizaciju tj. ulaznicu je moguće kupiti kao fizička ili kao pravna osoba. Iznos je potrebno uplatiti najkasnije do 24. lipnja 2008. prema podacima na ponudi koja nakon prijave stiže na Vaš e-mail.

na vrh ↑

ORGANIZATOR

Marketing odjel d.o.o.

Marketing odjel d.o.o.

Selska cesta 34/a
10000 Zagreb

Tel: 01/7774-839

Web: www.marketing-odjel.com

Mail: [email protected]

MARKETING