PREGLED DOGAĐANJA

Medicina i tehnika 2009.

UKRATKO

6.5.2009. - 9.5.2009.

Zagreb, Zagrebački Velesajam

Zadovoljstvo nam je najaviti Vam 37. po redu međunarodni specijalizirani sajam MEDICINA I TEHNIKA, koji će se, u organizaciji Zagrebačkog velesajma i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske, održati od 06.-09.5.2009. godine.

Medicina i tehnika 2009.

Web: www.zv.hr

O KONFERENCIJI

MEDICINA I TEHNIKA regionalni je lider koji, uvijek tijekom mjeseca svibnja, okuplja na Zagrebačkom velesajmu eminentna imena iz područja medicine, dentala, farmacije, analitike i rehabilitacije. Jedan je od prestižnih i tržišno prihvaćenih poslovnih događanja u regiji, koje omogućuje izravnu komunikaciju ponude i potražnje.

na vrh ↑

TEME

Stavljajući težište na zdravlje u cjelini, MEDICINA I TEHNIKA 2009. nastavlja razvijati svoje osnovne tematske cjeline - podsajmove:

* CroMed - sajam medicine
* CroDent - sajam stomatološke opreme
* CroLab - sajam analitike
* CroReha - sajam ortopedskih pomagala i rehabilitacijske opreme
* CroPharm - sajam farmacije

Tijekom svih dana održavanja sajam prati i bogat program stručno-popratnih događanja (stručnih skupova, okruglih stolova, predavanja, seminara, simpozija i kongresa), koja, uz izložbeni dio, čine MEDICINU I TEHNIKU referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.

Posjetitelji sajma bit će u prilici vidjeti i niz premijera novih proizvoda, usluga i projekata.

na vrh ↑

PROGRAM

CroRescue projekt u sklopu Medicine i tehnike, obuhvaća sljedeća međusobno odvojena, ali srodna tematska događanja:

* 7. međunarodno natjecanje ekipa hitne medicinske pomoći,
* pokazne vježbe/prikaz tehnika spašavanja unesrećenih osoba
* tečajeve pružanja hitne medicinske pomoći
* stručne skupove iz tematike spašavanja
* izložbeno-demonstracijske prostore

S obzirom na atraktivnost ovih događanja, među kojima središnje mjesto zasluženo pripada natjecanju, ista će zasigurno privući veliku pozornost izlagača i posjetitelja sajma, medija, kao i javnosti u cjelini.

Kao i uvijek, i MEDICINA I TEHNIKA 2009. priprema atraktivne sadržaje za široku publiku poput besplatnih liječničkih pregleda, dijagnostike i stručnih savjeta, u organizaciji raznih društava, edukacijskih centara, savjetovališta, udruga, zavoda i drugih.

Najuspješnijim će izlagačima biti dodijeljene pohvale i priznanja.

Među srodnim događanjima u branši, MEDICINA I TEHNIKA izdvaja se po brojnosti i značaju sadržaja i zbivanja iz područja zdravstva, te svom stručnom i poslovnom karakteru.

na vrh ↑

ORGANIZATOR

Zagrebački Velesajam

Zagrebački Velesajam

Avenija Dubrovnik 15
10020 Zagreb

Tel: 01/6503-111

Web: www.zv.hr

Mail: [email protected]

MARKETING