PREGLED DOGAĐANJA

SFeraKon 2009 - 31. Dani znanstvene fantastike

UKRATKO

24.4.2009. - 26.4.2009.

Zagreb, FER

Ovu najstariju i najugledniju znanstveno-fantastičnu konvenciju u ovome dijelu Europe, organizira Društvo za znanstvenu fantastiku SFera iz Zagreba.

SFeraKon 2009 - 31. Dani znanstvene fantastike

Web: www.sferakon.org

O KONFERENCIJI

Uz predavanja, promocije knjiga i filmske projekcije, sudionici konvencije mogu uživati u igraonicama kompjuterskih i stolnih igara, tematskim radionicama, okruglim stolovima, kvizevima i ostalom popratnom zabavnom programu, kojeg SFera organizira samostalno i u suradnji s drugim hrvatskim žanrovskim udrugama, s čijim se radom sudionici konvencije također mogu upoznati. Bit će organiziran i već tradicionalan sajam knjiga, popularna popularno-znanstvena nedjelja, a program se zatvara uvijek dobro posjećenom aukcijom knjiga.

Središnji događaj SFeraKona je svečana skupština koja se tradicionalno održava u subotu navečer. Na skupštini se uručuju nagrade pobjednicima SFerinog natječaja za najbolje literarne i likovne radove djece osnovnih i srednjih škola (više ovdje) te nagrade SFERA (više ovdje) za najbolja žanrovska književna i likovna ostvarenja domaćih autora u protekloj godini.

na vrh ↑

PROGRAM

Program SFeraKona se slaže gotovo do posljednjeg dana, tako da gotovu i potpunu satnicu možete očekivati tek između 19. i 23. travnja.

No, do tada možete pratiti kakvog će sve programa biti jer sve što dogovorimo i potvrdimo odmah stavljamo na naše stranice...

* Predavanja
* Prezentacije, okrugli stolovi, tribine
* Kvizovi, radionice i zabava
* Filmske projekcije
* Igraonice i LARP
* Izložbe

na vrh ↑

ORGANIZATOR

SFera

SFera

Mob: 091/2501-561

Web: www.sfera.hr

Mail: [email protected]

MARKETING