PREGLED DOGAĐANJA

16. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

UKRATKO

5.9.2009. - 7.9.2009.

Bjlovar, sajamski prostor Gudovac

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da sudjelujete na našoj najvećoj sajamskoj manifestaciji, 16. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, koji će se održati od 5. do 7. rujna ove godine pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Očekuje se da će sajam otvoriti predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić.

16. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Web: www.bj-sajam.hr/index.php?page=jesenski-medunarodni-bjelovarski-sajam

O KONFERENCIJI

Jesenski medunarodni bjelovarski sajam najveća je sajamska priredba Bjelovarskog sajma, ali i najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji. Prošli je sajam posjetilo više od 50 tisuća posjetitelja, a izlagača je bilo više od 500.

To je medunarodni stočarski, gospodarski i obrtnički sajam, sa najvećom ponudom poljomehanizacije na jednom mjestu kad govorimo o sajmovima u RH. Vrijednost poslova koji se sklope tijekom ovog sajma, što direktnom prodajom, što sklopljenim ugovorima, mjeri se u milijunima kuna. Neto izložbena površina 15. jesenskog medunarodnog bjelovarskog sajma iznosila je više od 25 tisuća metara četvornih.

na vrh ↑

KOTIZACIJA

Za sve sajamske priredbe i ostale prigodne manifestacije nudimo:
- 3.600 m2 zatvorenog prostora
- 1.600 m2 poluzatvorenog prostora
- 30.000 m2 otvorenog prostora
- 5.000 m2 objekata za izložbu stoke
- 40.000 m2 parkirnog prostora.
U izgradnji je još 2.000 m2 novog zatvorenog izložbenog prostora, za koji očekujemo da će biti u funkciji do otvorenja jesenskog sajma, a u suprotnom biti ćemo prisiljeni koristiti izložbeni šator kao i ranijih godina.

Izlagačima nudimo mogućnost osiguranja izložbenih eksponata, opreme i djelatnika za vrijeme trajanja sajma od štete i svih rizika uključujući lom, kradu, provalnu kradu ili nezgodu djelatnika kod službenog osiguravatelja manifestacije tvrtke Euroherc osiguranje d.d.
Uvjete možete vidjeti na priloženom obrascu.

I ove godine u okviru Sajma održava se Kon-tur, Sajam kontinentalnog turizma.

Vaše Prijave primat ćemo do prodaje raspoloživog prostora, a najkasnije do 8. kolovoza 2008. godine. Naše višegodišnje ugovorene izlagače molimo da svoje Prijave dostave do 1. srpnja jer poslije toga im nećemo moći garantirati do sada korištene lokacije.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na našem najvećem sajmu, kako bismo zajednički predstavili najnovija dostignuća u poljoprivredi, gospodarstvu i obrtništvu, te nastavili s dugogodišnjom tradicijom sajmovanja na ovim prostorima.

Za sve informacije na raspolaganju vam je:
Odjel marketinga
Tihomir Čauš dipl. ing. ili Marijan Slunjski dipl. oec.
tel: 043/238-846, 043/238-847
fax: 043/238-848
e-mail: [email protected], [email protected]

na vrh ↑

ORGANIZATOR

Bjelovarski sajam d.o.o.

Bjelovarski sajam d.o.o.

Dr. Ante Starčevića 8
43000 Bjelovar

Tel: 043/238-840

Web: www.bj-sajam.hr

Mail: [email protected]

MARKETING