PREGLED DOGAĐANJA

WIFI Internacionalni logistički forum

UKRATKO

21.5.2009. - 22.5.2009.

Rijeka, Hrvatski kulturni dom na Sušaku

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas u Rijeku na tradicionalni III. WIFI Internacionalni logistički forum i prateći I. WIFI Internacionalni logistički sajam – LOGEX, jedinstveno logističko događanje u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe.

WIFI Internacionalni logistički forum

Web: www.wifi-croatia.com/wifi.cfm?pid=468

O KONFERENCIJI

Skup želi informirati gospodarstvo, pružatelje i korisnike usluga te potencijalne investitore o komparativnim prednostima, mogućnostima investiranja, inovativnim rješenjima te trendovima na području industrije u logistici.

Već treću godinu zaredom WIFI Croatia u suradnji s uvaženim partnerima organizira WIFI Internacionalni logistički forum koji ima za cilj afirmirati važnost logističkog gospodarstva u Hrvatskoj i šire te na jednom mjestu okupiti logističke stručnjake, poslovne ljude i poduzetnike te sve zainteresirane iz tog područja. Forum jednom godišnje nastoji dati pregled novih događanja i trendova te staviti naglasak na aktualne teme za koje postoji posebni interes na tržištu. Po prvi puta ove godine bitan dio cjelokupnog događanja čini Sajam, kojemu je svrha ugostiti industriju iz sektora logistike i predstaviti novosti i trendove te omogućiti izlaganje ekspoanata. Logističke sajmove organiziraju sva velika zapadnoeuropska i svjetska logistička središta, a WIFI Croatia prati te trendove.

Očekivani sudionici: stručnjaci u lancu nabave, u proizvodnji, stručnjaci u skladištu i distribuciji, pružatelji i korisnici logističkih usluga, poduzetnici, lokalna uprava i investitori te svi zaposleni u području logistike

na vrh ↑

KOTIZACIJA

Želite li sudjelovati na centralnom logističkom forumu godine u Rijeci?

Prijavnicu za sudjelovanje možete preuzeti ovdje:
http://www.wifi-croatia.com/File/Prijavnica_za_Forum_2009(1).pdf

Ispunjenu prijavnicu molim pošaljite na broj faxa +385 1 3366 762
ili na e-mail adresu: [email protected]!

Sve detaljne informacije možete dobiti na broj telefona +385 1 3366 761!

na vrh ↑

ORGANIZATOR

WIFI Croatia

WIFI Croatia

Vlaška ulica 70a/III
Zagreb 10000

Tel: T: +385 1 4553 020

Fax: F: +385 1 4553 029

MARKETING