PREGLED DOGAĐANJA

SmartCard2009 - konferencija o tehnologijama, normama i primjeni čip kartica u financijskim, trgovačkim i drugim djelatnostima

UKRATKO

28.9.2009. - 30.9.2009.

Opatija, Grand hotel Adriatic

SmartCard 2009 je deseta jubilarna međunarodna konferencija o tehnologijama, normama i primjeni čip kartica u financijskim, trgovačkim i drugim djelatnostima. Organizator je Case doo. uz suorganizatore: MBU, MINISTARSTVO ZNANOSTI OBRAZOVANJA I ŠPORTA, HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA.

Web: www.case.hr/konferencije/smartcard2009

O KONFERENCIJI

Tvrtka Case d.o.o. i tradicionalni suorganizatori međunarodne konferencije SmartCard2009 (MBU, Ministarstvo, obrazovanja i športa, HGK) objavljuju da će se deseta konferencija održati od 28.-30.09.2009. godine u Grand Hotelu Adriatic u Opatiji.

Konferencija pokriva područje najnovijih tehnologija, normi, razvoja i primjene smart kartica (čip kartica) u financijama, trgovini, javnoj upravi, transportu i ostalim područjima. Trenutno glavna tema u Evropi je poboljšanje poslovanja s višefunkcijskom EMV (Europay, Mastercard, Visa) čip karticom. Posebno su interesantne nova sigurnosna rješenja, pretplatne kartice i bezkontaktne EMV čip kartice što obzirom na tehnologiju čitanja tih kartica otvara nove perspektive njezine primjene. Ove godine, za razliku od prethodnih, sve više projekata primjene čip kartica je u uvođenju na novim područjima primjene (zdravstvene i osobne iskaznice, putovnice, plaćanje u transportu, trgovini i sl.). Potreba za sigurnošću poslovanja ubrzala njihovu primjenu. Na konferenciji biti će prikazani i neki od značajnih projekata: iz sigurnosti (npr. proaktivna rješenja), sa samouslužnim primjenama, uvođenje e-računa, prepaid kartica, rješenja za mala plaćanja i praćenje lojalnosti (i drugih aplikacija) čime se potvrđuje interes za korištenje pametnih čip kartica u raznim djelatnostima.

na vrh ↑

TEME

PREDAVANJA / PREZENTACIJE - tehnologija i rješenja koja se komercijalno nude na tržištu podijeljenih u tri grupe:
- Nove kartične tehnologije i trendovi (ponedjeljak, 28.09.)
- Standardi i direktive (utorak, 29.09.)
- Rješenja / Sigurnost (srijeda, 30.09.)

RADIONICE - Cilj radionice je praktični prikaz pojedinih rješenja, mogućnosti ili načina rada sa karticama (kontaktno i bezkontaktno), bankomatima, samouslužnim terminalima i plaćanju bankarstvu, u trgovini, transportu i sl. Radionice organiziraju proizvođači (isporučioci) najpopularnijih kartičnih rješenja i programa (npr. Loyalty). Za sudionike konferencije su besplatne.

SEMINARE - Održava se ukupno pet seminara. Svaki seminar traje četiri školska sata i vezan je uz pojedinu temu npr.: Sigurnosni aspekti primjene kartica, Migracija na EMV Prepaid pametne kartice, Sigurnost, Upravljanje rizikom i sl.. Paralelne seminare organiziraju eminetni strani i domaći stručnjaci sa fakulteta ili predstavnici proizvođača rješenja. Svaki seminar se posebno naplaćuje.

IZLOŽBA - U pratećim prostorijama tijekom konferencije organizirana je izložba i prezentacije (proizvođača i zastupnika) kartica, rješenja, alata i sustava.

* Predavanja i prezentacije simultano se prevode engleski / hrvatski
* Internet & e-mail u dvorani Camelia
* WLAN u kongresnoj dvorani i holu oko nje (SSID: SmartCard2009)

na vrh ↑

KOTIZACIJA

2.100 kn - konferencija SmartCard2009 bez seminara - predavanja / prezentacije / radionice
1.400 kn - svaki pojedini seminar
3.150 kn - konferencija i jedan seminar
4.200 kn - konferencija i dva seminara
1.050 kn - konferencija (1 dan) bez seminara
2.450 kn - konferencija (1 dan) i jedan seminar

U kotizaciju je uključeno osvježenje, koktel i ručak
Svi slijedeći sudionici iz iste firme imaju popust od 10%.

na vrh ↑

ORGANIZATOR

CASE informatički inženjering

CASE informatički inženjering

Šetalište XIII divizije 28
51000 Rijeka

Tel: 051/217-875

Fax: 051/218-043

Web: www.case.hr

Mail: [email protected]

MARKETING