PREGLED DOGAĐANJA

Adriatic boat show 2009

UKRATKO

14.10.2009. - 18.10.2009.

Šibenik

Adriatic Boat Show je nautički sajam novih i rabljenih plovila s naglaskom na promociji male brodogradnje što ga čini jedinstvenim u Hrvatskoj i regiji. Prvi šibenski međunarodni sajam nautike Adriatic Boat Show u svojoj je prvoj godini premašio očekivanja izlagača i posjetitelja, a kvalitetna organizacija prvog izdanja ovog sajma postavila je nove standarde u svijetu nautičkih priredbi. ABS je ujedno i jedini nautički sajam u državi koji je održan pod pokroviteljstvom triju ministarstava – Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstvo turizma i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Adriatic boat show 2009

Web: www.adriaticboatshow.com

O KONFERENCIJI

Na Adriatic Boat Show 2009. nas očekuje preko 200 izlagača s oko 220 plovila u moru te 50-tak na kopnu. Ponovno ćemo na jednom mjestu vidjeti brodograditelje, zastupnike i proizvođače motora i brodske opreme, zastupnike sportske opreme i obuće, opreme za ronjenje i podvodni ribolov, ali i trgovine sitnim nautičkim potrepštinama. Naravno, biti će tu i predstavnici banaka, osiguranja i leasing kuća sa svojim financijskim savjetima. Uz bogat kongresni, sportski i zabavni program ponudit ćemo Vam nezaboravan gastro doživljaj uz delicije šibenskog kraja.

Cilj je da se Adriatic Boat Show-a u sljedeće tri godine svojim karakteristikama i postigućima afirmira kao najznačajniji i najveći događaj nautičkog segmenta u Hrvatskoj i zemljama okruženja u jesenskom terminu. Adriatic Boat Show će zadržati radni karakter, s naglaskom na ponudi rabljenih brodova i prezentaciji hrvatske male brodogradnje, kao i jačanju segmenta megajahti u nautičkom turizmu Hrvatske.

na vrh ↑

ORGANIZATOR

Nautički centar Prgin

Nautički centar Prgin

Obala J. Šižgorića 1
22 000 Šibenik

Tel: +385 22 312 973

Fax: +385 22 312 976

Web: www.ncp.hr

Mail: [email protected]

MARKETING