PREGLED DOGAĐANJA

SALORI - Sajam lova, ribolova i kontinentalnog turizma

UKRATKO

10.4.2009. - 13.4.2009.

Osijek, sajamski prostor Pampas

Osječki sajam d.o.o. na sajamskom prostoru Pampas, od 2004. organizira sajamsku priredbu čiji je program određen tematikom lova, ribolova i kontinentalnog turizma. U regiji čiji broj lovaca i lovačkih društava čini četvrtinu ukupnog broja članova Hrvatskog lovačkog saveza, a broj ribolovaca premašuje polovinu ukupnog broja članova Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza, sajam lova, ribolova i kontinentalnog turizma SALORI svakako je iznimno zanimljiva priredba.

SALORI - Sajam lova, ribolova i kontinentalnog turizma

Web: www.os-sajam.hr/sajmovi/salori.html

O KONFERENCIJI

Od 10. - 13. travnja 2008., posjetitelji će imati priliku posjetiti petu po redu sajamsku priredbu s temom lova, ribolova i turizma -
5. SALORI.

Osim ponude opreme za lov i ribolov, izložbi lovnih i ribolovnih trofeja, predstavljanja brojnih lovačkih i ribolovnih saveza, na sajmu se organiziraju i natjecanja u lovnom streljaštvu, prezentacija 3. Lovačkog OFF ROAD-a - trofej elite, kao i izložbe lovnih pasmina pasa s dodjelom titule CAC - HR. Na sajmu se organizira i SALORI - KUP Slavonije 2008. u ribolovu.

Turistički kapaciteti i gastronomski specijaliteti predstavljaju se na sajmu brojnim degustacijama i prezentacijama u organizaciji turističkih zajednica, ugostitelja i udruga uz nezaobilaznu pratnju i bogat zabavni sadržaj u izvedbi kulturno-umjetničkih društava. Edukativni i humanitarni karakter priredbe upotpunjen je programom Priroda kao pedagog s učešćem djece s posebnim potrebama.

Iz godine u godinu ova sajamska priredba pobuđuje sve veći interes izlagača, te s ponosom ističemo da SALORI postaje najznačajnija sajamska priredba te vrste u našoj zemlji. O kvaliteti izlagača i bogatom sadržaju sajma, svjedoči izniman interes posjetitelja koji iz svih krajeva lijepe naše, ne samo pojedinačno, nego i organizirano dolaze u obilazak i posjet ovoj osebujnoj sajamskoj manifestaciji, gradu Osijeku i istočnoj Hrvatskoj.

Turistički kapaciteti naše regije bit će predstavljeni u organizaciji Turističke zajednice Osječko-baranjske županije. Sajam je prilika i brojnim ugostiteljima, seoskim gospodarstvima i turističkim agencijama, da zamjećujući i uvažavajući bitne promjene koje su posljednjih godina mijenjale uvriježene stereotipe u pojmovima turističkih sadržaja i industriji slobodnog vremena (pojam aktivnog odmora, pustolovni turizam, team buildinga, seoskog turizma, vinskih cesta i sl.) obogate i prošire svoju ponudu.

O značaju sajamske priredbe na gospodarenje lovnim i ribolovnim kapacitetima, kao i utjecaju na kontinentalni turizam kao nedjeljivi segment ukupnog gospodarskog regionalnog razvoja, govore pokroviteljstva Ministarstva turizma, Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka i podrška Hrvatskog lovačkog saveza i Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza. Partner 5. Sajma lova, ribolova i kontinentalnog turizma su Hrvatske šume d.o.o.

na vrh ↑

KOTIZACIJA

Radno vrijeme sajamske priredbe bit će od 10,00 - 19,00 sati. Ulaz i parking za sve posjetitelje je slobodan.

Zainteresirani izlagači se za dodatne informacije o mogućnostima sudjelovanja mogu obratiti organizatoru (gore navedeni podaci).

na vrh ↑

ORGANIZATOR

Osječki sajam d.o.o.

Osječki sajam d.o.o.

Šandora Petefija bb
31000 Osijek

Tel: 031/302-433

Web: www.os-sajam.hr

Mail: [email protected]

MARKETING